Sığacık Spor

Şampiyon Sığacık

 2010 Mayıs 19, 10:37 

Seferihisar Belediyesi tarafından ilk kez düzenlenen Halı Saha Futbol Turnuvası’nın final maçında Ürkmez’i 10-3 yenen Sığacık şampiyon oldu. Hıdırlık Mahallesi Spor Tesisleri’nde yaklaşık 20 gün süren turnuvanın üçüncülük maçı ve şampiyonluk maçları 18 Mayıs Salı akşamı oynandı. Üçüncülük maçında Ulamış’ı yenen Hisar 35 takımı turnuvayı üçüncü olarak tamamladı. Bu maçın ardından oynanan final karşılaşmasında rakibine büyük üstünlük kuran Sığacık, Ürkmez’i 10’a 3 yenerek turnuvanın şampiyonu oldu.

Maçın ardından düzenlenen ödül töreninde turnuvaya katılan tüm takım ve oyunculara Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer tarafından teşekkür belgesi verildi. Ayrıca Başkan Soyer, en centilmen takım seçilen Orhanlı Köyü takımı ve en centilmen oyuncu seçilen Milli Eğitim Takımı’ndan Barış’ı da ödüllendirdi. Kupa töreninde üçüncü Hisar 35, ikinci Ürkmez takımları kupalarını alırken, şampiyon Sığacık takımı şampiyonluk kupasını alırken büyük bir coşku yaşadı.

Başından sonuna centilmence mücadelelere sahne olan Seferihisar Halı Saha Futbol Turnuvası sonunda tüm oyuncular hep birlikte hatıra fotoğrafı çekildi.  

Bir cevap yazın

E-posta hesabınız yayımlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir